AED Rent kiest al meer dan 20 jaar voor Auto Natie Group

AED Rent is een onderdeel van de AED Group en verhuurt jaarlijks aan meer dan 60.000 evenementen audiovisueel materiaal. Het bedrijf werd in 1985 opgericht in België, maar heeft intussen al vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Dubai. AED is toeleverancier van audiovisuele uitrusting aan shows, concerten en festivals, en heeft een uitgebreid wagenpark met personen-, bestel- en vrachtwagens. De relatie met Auto Natie Group als betrouwbare fleetpartner kent reeds een lange geschiedenis.

Een solide basis

‘De samenwerking met Auto Natie Puurs is voor ons een langdurig partnership’, vertelt Managing Director Steven Mansvelt. ‘Ons initieel contact was er al in het jaar 2000, en doorheen de jaren is de samenwerking alleen maar versterkt.’ De geografische ligging van de concessie is een groot voordeel, maar lang niet de enige reden voor hun keuze.

Steven: ‘Auto Natie Group onderscheidt zich door hun professionaliteit en verregaande service. De aankoop van wagens is een grote investering waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Auto Natie Group gidst ons doorheen het traject en zorgt dat alles tot in de puntjes in orde is. Mocht er toch een probleem opduiken, bieden ze een snelle en correcte oplossing.’

AED_18

Pioniers in hernieuwbare energie

Daarnaast faciliteert Auto Natie Group het bedrijf ook op hun missie naar meer duurzaamheid. En daar is AED Rent niet aan zijn proefstuk toe: ‘Wij zijn eigenlijk al 20 jaar aan het investeren in hernieuwbare energie. We willen een voorbeeld zijn in de audiovisuele industrie en tonen dat het ook in onze sector anders kan.’ En neem dat gerust letterlijk: AED Rent is een van de eerste bedrijven die LED-technologie op grote schaal introduceerde in de audiovisuele verhuursector. Ook investeringen in zonnepanelen, regenwaterbuffering en 100% elektrische personenwagens mag deze ambitieuze onderneming op het palmares zetten.

Elektrische bestelwagens

Ook op het vlak van hun bestelwagens zet AED Rent stappen naar een duurzaam verhaal. Recent kocht het bedrijf vier Volkswagen Crafters en één volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo aan bij Auto Natie Group. ‘De overstap naar volledig elektrische bestelwagens vergt meer energie, aangezien het rijbereik lager ligt. En laat dat als leverancier nu net belangrijk zijn. Met de ID. Buzz Cargo geraak je al 420 kilometer ver, wat zeker een goede start is. We kijken al uit naar de volgende stap in de elektrificatie van onze bestelwagens!’, sluit Steven tevreden af.

AED_20

Wil je binnenkort rondrijden met een Volkswagen Bedrijfsvoertuig dat volledig werd ingericht op maat van jouw beroep

Hoe je dagtaak er ook uitziet, onze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Ontmoet hier onze Van Specialisten 

Van Center

Wil je binnenkort rondrijden met een Volkswagen Bedrijfsvoertuig dat volledig werd ingericht op maat van jouw beroep

Hoe je dagtaak er ook uitziet, onze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Ontmoet hier onze Van Specialisten 

Foto's