Auto Natie Group en KHC Dragons slaan de handen in elkaar

Auto Natie Group toont zich van zijn sportiefste kant dankzij de samenwerking met de Brasschaatse hockeyclub KHC Dragons. Jawel, dé hockeyclub waar onder andere Red Lions Felix Denayer en Simon Gougnard, en Red Panther Abigail Raye op het veld staan.  

KHC Dragons

Neuzen in dezelfde richting

Sinds kort zijn wij trotse partner van de KHC Dragons. Deze prestigieuze club werd opgericht in 1946 en is vandaag uitgegroeid tot een succesvolle club met een indrukwekkend palmares. Onze managing director Jean-Pierre De Roeck is enthousiast over de samenwerking. “Beide partijen dragen dezelfde waarden uit: inzet, teamspirit, respect en fair play. Zo staan we alvast met de neuzen in dezelfde richting!"

KHC Dragons 1

Gloednieuwe, sportieve wagens

Auto Natie Group zal voortaan het wagenpark van de hockeyclub tot in de puntjes verzorgen. Eind augustus mochten we al dertien wagens afleveren aan de spelers en de staff van de KHC Dragons. De leden van de club trotseren vanaf nu de Belgische wegen met de comfortabele en sportieve Audi Q3 Sportback, Audi Q2 en Volkswagen Polo. We kijken alvast uit naar een duurzame en vruchtbare samenwerking met de KHC Dragons, en zijn benieuwd wat de toekomst brengt!

Fotogalerij