SEAT

SEAT pakt naast een mild hybride versie nu ook uit met een echte plug-in hybride versie van zijn nieuwe Leon 5-deurs en Break.

Deze plug-in, eHybrid genaamd, heeft een actieradius van 60 kilometer puur elektrisch en een volwaardige benzine motor, die gecombineerd van 204pk geniet. Dat is zuinig en sportief rijden tegelijkertijd.

Qua technologie past deze nieuwe SEAT Leon eHybrid helemaal in het rijtje van zijn reeksgenoten. De nieuwste rijhulpsystemen, veiligheidsopties, comfort en connectiviteit: de SEAT Leon legt een indrukwekkend rapport neer.

De eHybrid versie is verkrijgbaar in het afwerkingsniveau Xcellence of in de sportieve FR look. Verrassend is de prijssetting, waarmee SEAT deze plug-in hybride meteen enorm sterk in de markt zet. Deze eHybrids zijn zowel op vlak van aankoopprijs als gebruikskost bij de laagste in de markt!

Voor meer informatie en een testrit nodigen onze Sales & Mobility Advisors jou graag uit voor een gesprek in onze showrooms of via videocall.

Voor professionele klanten niet onbelangrijk: de SEAT Leon eHybrid biedt een lage TCO (Total Cost Ownership) en biedt de bestuurder een VAA (Voordeel Aller Aard) in de laagste schijf. Meer wagen voor minder euro's. Onze Business Relations Managers geven onze professionele klanten graag een uitgebreide vergelijking met hun huidige wagenpark.

(FP-11/2020)

Foto 1 / 1

Wens je meer informatie, een offerte of een testrit? 

Wij helpen je graag verder op weg!

Ik wens
Ik ben een