Herakles Connected

In de Royal Yacht Club van België vond een geslaagde editie van het netwerkevent Herakles Connected plaats, met de steun van Auto Natie Group. We mochten er niet alleen de lokale ondernemers van de Herakles Business Club verwelkomen, maar ook de ‘Friends of Dragons’, de leden van de businessclub die verbonden is aan hockeyclub KHC Dragons.

ID. Buzz in avant-première

Voor de aanwezigen was meteen ook een mooie primeur weggelegd: ze konden kennismaken met de ID. Buzz, de nieuwste telg in de elektrische Volkswagen-familie. Met een knipoog naar het iconische design van de VW-minibusjes  van weleer, maar tegelijk helemaal klaar voor de mobiliteit van morgen, vol innovatieve technologie.

Daarnaast gaven Edward Bauwens (Head of Sales Auto Natie Group) en Anton Moons (Key Account Manager Fleet & Business) toelichting bij de autofiscaliteit na 2022, en de zin en onzin van de ‘total cost of ownership’ (TCO). Vervolgens vormde het walking dinner de perfecte gelegenheid om uitgebreid te netwerken met de aanwezigen. Het werd een boeiende avond vol interessante ontmoetingen.

Fotogalerij

Herakles Business Club & Herakles Connect 

Een businessclub, dat is netwerken: je professionele kennissenkring verruimen om nieuwe businessopportuniteiten te ontwikkelen. Bij Herakles Business Club gebeurt dat in een gemoedelijke sfeer, want de leden hebben allemaal iets wat hen verbindt: een warm hart voor hockey en voor de club.

Onder de noemer Herakles Connected organiseert de businessclub jaarlijks vier activiteiten voor de leden. Meestal in een informeel kader, wat perfect past in het familiale karakter van de hockeyclub. Maar altijd met een businessinsteek, om de professionele relaties onder de leden te stimuleren. Bij Auto Natie Group werken we bijzonder graag mee aan dergelijke waardevolle initiatieven.

Friends of Dragons

De businessclub ‘Friends of Dragons’ werd opgericht in 2003. De lokale ondernemers die er deel van uitmaken, steunen de hockeyclub KHC Dragons in de verdere uitbouw van zijn activiteiten. Daarnaast verbinden de leden zich ertoe om hun netwerk van zakelijke contacten, hun kennis en hun expertise onderling uit te wisselen.