Volkswagen

Features in de kijker

Met de nieuwe ID.3 blijft elektrische mobiliteit aan kracht winnen bij Volkswagen: aan de buitenkant geven de strakke lijnen de ID.3 een volwassener gezicht, terwijl het interieur standaard is voorzien van hoogwaardige materialen en talloze rijhulpsystemen. Kortom: zuiver elektrische mobiliteit op het scherpst van de snede.

elektrische actieradius tot 426 kilometer Een elektrische actieradius tot 426 kilometer, getest volgens de WLTP-normen.

ID.3 Park Assist Plus met geheugenfunctiePark Assist Plus met geheugenfunctie: de nieuwe ID.3 herkent geschikte parkeerplaatsen terwijl je ze voorbijrijdt, en dat bij snelheden tot 40 km per uur voor parkeerplaatsen in de lengterichting en snelheden tot 20 km per uur voor plaatsen in de dwarsrichting. Bovendien kan je hem nu ook tot vijf individuele parkeermanoeuvres aanleren.

Augmented Reality head-updisplayToonaangevende navigatie, met het Augmented Reality head-updisplay. Zo zie in één oogwenk wat belangrijk is. Als onderdeel van het optionele interieurpack projecteert het head-updisplay belangrijke informatie – zoals je huidige snelheid of belangrijke verkeersborden – rechtstreeks in het gezichtsveld van de voorruit.

Doorlopende bumpers, opwindende nieuwe kleuren Doorlopende bumpers, opwindende nieuwe kleuren zoals Dark Olivine Green Metallic en geraffineerde details vooraan geven de nieuwe ID.3 een frisse uitstraling zonder afbreuk te doen aan het iconische uiterlijk van de ID.-familie. Ook de motorkap oogt voortaan scherper en laat zien dat zelfs een goed ontwerp altijd verder ontwikkeld kan worden.

optionele omgevingszicht Area ViewManoeuvreren in het drukke stadscentrum, in de parkeergarage of op onoverzichtelijk terrein: er zijn veel situaties waarin je als bestuurder wel een paar extra ogen zou kunnen gebruiken. Met het optionele omgevingszicht Area View krijg je vier camera’s die de omgeving rond de auto registreren en nuttige informatie doorsturen naar het scherm van het infotainmentsysteem. Zo zie je bijvoorbeeld stoepranden of parkeermarkeringen beter.

Boek een testrit

Wil je jouw medewerkers graag laten ervaren hoe het voelt om aan het stuur van de nieuwe Volkswagen ID.3 plaats te nemen? Boek dan een testrit voor het hele bedrijf! We brengen de wagen graag tot bij jou op kantoor of tot aan je bedrijventerrein, zodat iedereen rustig kan kennismaken en testrijden.

Nog vragen?

Wil je meer weten over de ID.-familie van Volkswagen? Van de ID.3, ID.4 en ID.5 tot de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo… een gevarieerd aanbod met een hele toffe elektrische vibe!

Voor meer informatie of een gedetailleerde TCO-berekening kan je altijd bij ons Fleet & Business-team terecht.