SEAT

Onze Zuiderse autobouwer trekt volop de kaart van de vernieuwing en dit uit zich in de recent vernieuwde ATECA, de hybride mogelijkheden (beschikbaar op LEON en TARRACO) & het volledig elektrisch model (Mii) !

De nieuwe ATECA is robuuster dan de vorige generatie en gaat daarnaast gepaard met sportief design, technologische innovatie en geeft je een zeer comfortabel gevoel van ruimte. Met zijn frisse 19-duimsvelgen, krachtig rooster vooraan en moderne led-lichten achteraan kan men er niet meer naast kijken: een zeer degelijke en mooie SUV!
Bovendien is hij met zijn prijs vanaf +- € 20.000 zeer sterk in zijn segment.
Deze maand geniet u bovendien van fikse salonkortingen! Wanneer komt u een testrit maken en uw offerte bespreken?

Anno 2021 willen we ons niet enkel bekommeren om het milieu maar bovenal over uw portemonnee. Daarom hebt u de keuze tussen verschillende van onze modellen die op alternatieve energie rijden. Hierbij hebben we het in de eerste plaats over de Mii Electric die volledig op elektriciteit rijdt en tot 360 km bereik per laadbeurt biedt.

Daarnaast hebben we de LEON (5-deurs hatchback of break) en weldra ook de TARRACO (grote SUV) die u kan bestellen met een hybride motor die afwisselt tussen elektrisch rijden en rijden op benzine.
Door de combinatie van beiden is er maar liefst 70% minder uitstoot dan bij 100% klassieke motoren! Bovendien is uw wagen tot 100% fiscaal aftrekbaar én wordt tanker goedkoper.
Als klap op de vuurpijl zal u minder rijgeluiden horen en wint uw wagen aan vermogen en dus meer sportiviteit & rijplezier!

Benieuwd naar meer? Contacteer ons dan nu voor afspraak en testrit!

Wens je meer informatie, een offerte of een testrit? 
Wij helpen je graag verder op weg!

Ik wens
Ik ben een