Volkswagen

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met de ID.3 1ST begint een nieuw, dynamisch tijdperk in de wereld van de elektrische mobiliteit. Met baanbrekend design, het comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen.
Ben je een zakelijke klant en overweeg je om elektrische wagens op te nemen in je wagenpark? Ook dan helpen we je verder. Auto Natie Group Fleet voert vrijblijvend, op maat van jouw wagenpark, jouw TCO-calculaties uit.  Er kan ook een testrit bij jou ter plaatse worden georganiseerd. De ID.3 wordt dan naar jouw bedrijf gebracht en nadien terug opgehaald.
Stap mee de toekomst in!

Even wendbaar als een Volkswagen Up 

recycle


De elektromotor zit achterin en drijft de achterwielen aan, waardoor de voorwielen alle plaats hebben om scherp te draaien en de draaicirkel met 10,2 meter opmerkelijk klein is. De ID.3 is dan ook extreem wendbaar in de stad.

Sneller dan een Volkswagen Golf GTI 

clock

De exclusieve speciale editie ID.3 1ST sprint vanuit stilstand in amper 7,3 seconden van 0 tot 100 km/u.Aan kracht ontbreekt het de ID.3 1ST zeker niet. Zonder schakelen, zonder vertraging. Alleen puur koppel. Vanaf de eerste meter.

Zo ruim als een Passat

seat

Doordat de wielen ver op de hoeken staan en de platte accu's verwerkt zitten in de vloer, heb je veel binnenruimte en een grote actieradius. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf en is qua binnenruimte vergelijkbaar met een Passat.

Tot 424 kilometer op een volle accu

batterij

De unieke eerste editie van de auto heeft een 58 kWh sterke accu. Daarmee rijd je tot wel 424 kilometer* op één volle acculading. Is je accu bijna leeg? Met snelladen op gelijkstroom laad je in 30 minuten genoeg bij om 290 kilometer* te rijden.

Slimme navigatie

slimme navigatie

De ID.3 heeft navigatie die met je meedenkt. Hij onthoudt bestemmingen en routes en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief. Met de DAB+ radio luister je onderweg in kraakheldere digitale kwaliteit naar je favoriete muziek, nieuws of podcast.

Interactieve interieurverlichting

interieurverlichting

Als een goede vriend helpt de ID.3 je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt.

Volkswagen_opladen

Wens je meer informatie, een configuratie of een offerte? 

Wij helpen je graag verder op weg!

Ik wens
Momenteel zijn testritten niet toegestaan o.w.v. Covid-19 maatregelen. We contacteren je zodra dit terug toegelaten is.
Ik ben

Ontdek je dichtstbijzijnde Volkswagen-concessie

Auto Natie Antwerpen Volkswagen

Groenendaallaan 397, 2030 Antwerpen 3

Auto Natie Kalmthout Volkswagen

Brasschaatsteenweg 60, 2920 Kalmthout

Auto Natie Kapellen Volkswagen

Antwerpsesteenweg 346, 2950 Kapellen (Antwerpen)

Auto Natie Mechelen Volkswagen

Gentsesteenweg 115, 2800 Mechelen

Auto Natie Puurs Volkswagen

De Buisseretlaan 51, 2870 Breendonk

Auto Natie Waasland Volkswagen

Westpoort 1, 2070 Zwijndrecht

Auto Natie Wommelgem Volkswagen - Service

Herentalsebaan 495b, 2160 Wommelgem
Enkel onderhoud en services
Foto 1 / 1