Waarom kiezen voor WONDERCAR carrosserie?

Officieel icoon

Erkend als officieel hersteller door alle grote verzekeringsmaatschappijen 
Modernste hersteltechnieken zoals Smart Repair 

alle automerken icoon

Alle automerken: BMW, Opel, Ford, ...
Alle soorten voertuigen, lichte vracht ,...
Alle motorisaties: CNG,  hybride, ...

garantie icoon

Originele onderdelen en wisselstukken
Wij verzekeren jouw veiligheid net zoals voordien!
Op elke herstelling geven wij 2 jaar garantie.

Wanneer WONDERCAR contacteren?

Ongeval gehad?

Een ongeval gehad?

Of  het nu om een kleine of grote schade gaat, of je nu verzekerd bent of niet, neem contact met ons op om jouw wagen te herstellen

Verkoop wagen


Verkoop je je wagen? Einde leasing?

Zorg dat hij in perfecte staat is, zo verkoop je hem makkelijker!


Stuur icoon


Nieuwe bestuurder?

Rijd je graag met een wagen die pico bello in orde is?
Wij zorgen ervoor dat de volgende bestuurder met een nette wagen en een onberispelijke carrosserie vertrekt.

Vraag hier je gratis offerte aan voor je carrosserieschade

Een offerte aanvragen is simpel en snel.

 

Nummer 1  Selecteer de te herstellen zone.

Nummer 2  Upload je foto's.

Nummer 3  Kies je carrosserie herstelpunt.

Nummer 4  Laat je contactgegevens achter
 

Wij verbinden er zich toe je een offerte te sturen binnen de 4u (van maandag tot vrijdag, voor alle aanvragen tussen 7u30 en 13u30).

Ruitschade: Laat een sterretje je zicht niet verpesten.

Een auto is er om te gebruiken, daarom is steenslag onvermijdelijk. Toch is een sterretje in je voorruit geen ramp. Als het kleiner is dan een muntstuk van 2 euro, herstellen we het snel even voor je. Vaak betaalt je verzekeraar de kosten (check je polisvoorwaarden).  Wacht niet te lang met de herstelling, want een sterretje kan je een afkeuring opleveren bij de autokeuring. Bovendien kan een klein barstje door een schok in één klap veel groter worden. De enige oplossing is dan een volledig nieuwe ruit. Onze carrosserie vervangt je ruit altijd door een nieuw exemplaar dat speciaal gemaakt is voor jouw automodel. De tint kies je zelf.

Ruitschade? Maak vandaag nog je afspraak bij je dichtstbijzijnde carrosserie en voorkom erger. 

ruitschade
Velgherstelling_ACBornem

Velgen, blinkende schoenen van je wagen

Velgen krijgen het zwaar te verduren: putjes in het wegdek, krappe parkeerplaatsen,... Een breuk, kras of scheur is dus niet uitgesloten. Afhankelijk hoe groot de schade is, laat je ze best herstellen in plaats van vervangen. Het is een pak goedkoper en bovendien een snelle en milieuvriendelijke oplossing. 

Wil je je velgen herstellen? Neem contact op bij je dichtstbijzijnde carrosserie.

Lakschade: wij zorgen voor een perfecte lak reparatie

Onze carrosserieën zijn uitgerust met de modernste apparatuur: spuitcabines, infra-rooddroging, stofafzuiging, professioneel kleurlabo,… de meest geavanceerde en milieuvriendelijke technieken hebben wij ter beschikking.

Ons geschoold personeel zorgt er dan ook voor dat alle herstellingen van alle automerken tot in de puntjes worden uitgevoerd. We zijn jouw betrouwbare partner voor het herstel van particuliere auto’s, maar ook voor uw bedrijfswagens.


Wil je je lakschade herstellen? Neem contact op bij je dichtstbijzijnde carrosserie.

Carrosserie spuitwerk

Laat je auto langer glanzen

Eindeloos schrobben, zemen en waxen en dan … laat een vogel wat vallen. Als je net je auto gewassen hebt, lijkt het alsof alles het gemunt heeft op je autolak.

Bespaar jezelf de ergernis. Wij leggen een beschermlaagje op je auto: keramische coating. Dit stukje nanotechnologie zet zich vast op de bestaande verflaag en laat niet meer los. Ook niet na een dag in de brandende zon of na een helse stortbui. Dankzij deze beschermlaag blijft je auto langer proper en presentabel. Weer een zorg minder.
 

Vraag ernaar bij je dichtstbijzijnde concessie.

Schade aan je wagen?

Contacteer ons en we helpen je meteen verder

Onze carrosserieën

Onze concessies overkoepelen 6 carrosserieën: WONDERCAR Kapellen, WONDERCAR Kalmthout, WONDERCAR Kontich, WONDERCAR Wilrijk, WONDERCAR Antwerpen en Multimerken Carrosserie ACBornem. In alle werkplaatsen kan je terecht met een auto van eender welk merk. Of het nu gaat om de meest gekende automerken of om meer exotische modellen, wij vinden altijd een oplossing voor jouw wagen. Een kras op je Peugeot of een deuk in je BMW? Je bent welkom! 

Wist je dat we ook een multi-merken carrosserie in Bornem hebben?

Als officieel erkende hersteller van alle merken bij diverse verzekeringsmaatschappijen kunnen wij rekenen op onze opgeleide vakmensen, die steeds op de hoogte worden gehouden van nieuwe trends in de carrosserie-wereld. Zo zijn wij een multimerk hersteller en kan je bij ons terecht met elk type schadegeval en elk type voertuig. 

Door passie gedreven en met oog voor detail proberen wij de klant steeds met de hoogste zorg verder te helpen. Tijdens de herstelling voorzien wij gratis een mobiliteitsoplossing. Ook werken wij samen met de ECO kwaliteitsproducten van BASF - Glasurit, en begeleiden zij onze carrosserie-medewerkers naar een hoger niveau. 

Om onze service nog te verbeteren zijn wij continu op zoek naar verbeteringen. De carrosserie afdeling van ACBornem werkte al nauw samen met AC Puurs en om deze service nog te verbeteren is de carrosserie van AC Bornem met AC Puurs gefusioneerd. Kort samengevat betekent dit dat wij alle carrosseriewerken beheren en herstellen vanuit onze concessie in Bornem. 

Zo streven wij samen met onze collega's van AC Puurs naar een nog betere service

Heb je een vraag, wil je een offerte of wens je een afspraak? 

Carrosserie ACBornem

Spuitcabine
Foto 1 / 1