Onderhoud & Herstellingen
Wij behandelen jouw auto alsof het de onze is.

Onze vakmannen zetten je weer veilig op weg. Ons recept voor duurzame herstellingen? Officiële merkonderdelen met 2 jaar garantie en ervaren vakmensen die regelmatig bijscholen. Zo zijn de problemen voor langere tijd van de baan. Bovendien krijg je vooraf een realistische offerte. Geen verrassingen op de factuur!

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom kijken onze specialisten je auto ook regelmatig na. En daarvoor hoef je je kilometerstand niet bij te houden: je wagen vertelt je zelf wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Afspraak onderhoud

Banden

banden winter zomer

Ga veilig de weg op met kwaliteitsbanden van onze concessies. Zij zorgen voor herstellingen, wieluitlijning en vervanging van je banden. Maak gebruik van het bandenhotel om je banden voordelig te stockeren.

Technische controle

Technische controle

Van de eerste keer een groene kaart op de autokeuring? Dat lukt, na een grondige keuring door onze concessies! zo bespaar je geld, tijd en onaangename verrassingen. door de autokeuring geraken, was nog nooit zo makkelijk.

Winter check-up

Winteractie

Vrieskou, modder, regen, ijzel en sneeuw... In de winter krijgt je wagen het hard te verduren. De winter check-up controleert de belangrijkste onderdelen van je wagen tot in de kleinste details. 

Aircocheck

Aircocheck winter zomer

Snel een heerlijk fris briesje in de warme zomermaanden en ijsvrije ramen in de winter? Laat regelmatig je airco nakijken voor een optimaal werkende koeling en verwarming.

Pechverhelping

Pechverhelping

Krijgt je wagen regelmatig een onderhoudsbeurt bij een erkende concessie? Dan geniet je van de mobiliteitsgarantie: we betalen de indirecte kosten van plotse autopech terug. 

weCare

weCare

Rijden zonder zorgen? Met onze dienst weCare zorgen wij dat je wagen in topconditie blijft. Zonder onverwachte factuur en zonder verrassingen. En dit op maat van jouw leven en jouw wagen.

Mobiliteitsoplossing

mobiliteitsoplossing

Een grondige onderhoudsbeurt of een nauwkeurige herstelling vraagt tijd. Gelukkig behoud je dankzij onze mobiliteitsoplossingen de vrijheid die je gewend bent. 

Carwash

Carwash

Als je dat wilt, kunnen wij je auto voor jou wassen en het interieur reinigen. Daardoor zal je auto niet alleen technisch in topconditie zijn, hij zal er ook tip top uitzien! Wil je ook vlekken uit je zetels verwijderen? Vraag naar een gepersonaliseerde offerte!

Carrosserie
Kras, deuk of zware schade?

Na een bezoek aan één van onze carrosserieafdelingen zie je er niets meer van. Je kan er terecht voor alle carrosserieherstellingen, ongeacht het merk van je wagen! Het team volgt steeds de precieze richtlijnen van je wagen, van de meest gekende automerken tot exotische modellen.

Ontdek onze carrosserie

Kleine carrosserieschade

Ruitschade

Ruitschade

Rijd met een onbelemmerd, veilig zicht. Of het nu om een klein sterretje of zware glasbreuk gaat, je kan steeds in één van onze concessies terecht voor het herstellen alle ruitschade.  Zo kan je snel weer de baan op. 

Velgherstelling

Velgherstelling

Velgen krijgen het zwaar te verduren: putjes in het wegdek, krappe parkeerplaatsen,... Een breuk, kras of scheur is dus niet uitgesloten. Afhankelijk hoe groot de schade is, laat je ze best herstellen in plaats van vervangen. Het is een pak goedkoper en bovendien een snelle en milieuvriendelijke oplossing. 

Spuitwerk

Spuitwerk

Lakschade aan je wagen?  Geen zorgen, onze gespecialiseerde carrosserieën zijn voorzien van professionele kleurlabo's, de modernste spuitcabines en infra rood droogcabines. 

Wij zijn jouw partner voor het herstellen van jou wagen.

Persoonlijk advies en financiering
Een nieuwe wagen nodig: snoepwinkel of keuzestress?

Voor sommigen is een nieuwe wagen kiezen pure fun. Ben jij zo iemand? Dan is een uitstapje naar onze showroom als een bezoek aan de snoepwinkel. Kom zeker eens langs, want onze Sales & Mobility Advisors knopen graag een gesprek aan met gelijkgestemde zielen. 

Anderen gaan dan weer gebukt onder keuzestress. Sportief of toch eerder een familiewagen? Diesel, benzine, aardgas, hybride of elektrisch? En welke opties zijn absoluut onmisbaar aan mijn nieuwe wagen? Help! 

Het aanbod in auto's is enorm uitgebreid. Kiezen is er dan ook niet makkelijker op geworden. Daarom zet ons team, gewapend met een flinke dosis vakkennis en passie, jou op weg naar de juiste keuze. Zo ben je zeker van jarenlang rijplezier, in een auto die perfect bij jou past

Welk afbetalingsplan past bij mij? Hoe ga ik een verzekering aan die perfect bij mij en mijn wagen past? Leasing? Wat met het onderhoud van mijn wagen?
Ook op vlak van financiering en onderhoudsformules zijn er heel wat vragen die je graag beantwoord ziet. Wees gerust, onze Sales & Mobility Advisors vertellen er je in alle vertrouwen meer over.

Afspraak verkoper

Bekijk hier al onze financiële diensten

Bekijk hier al onze direct leverbare stock- en tweedehandswagens