Ons recept voor duurzame herstellingen? Officiële merkonderdelen met 2 jaar garantie en ervaren vakmensen die regelmatig bijscholen. Zo zijn de problemen voor langere tijd van de baan. Bovendien krijg je vooraf een realistische offerte. Geen verrassingen op de factuur!

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom kijken onze specialisten je auto ook regelmatig na. En daarvoor hoef je je kilometerstand niet bij te houden: je wagen vertelt je zelf wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Vanaf de eerste keer door de technische keuring.

De autokeuring is niemands favoriete afspraak. Een afkeuring vermijd je dan ook liever. Verzeker jezelf van een groene kaart bij de eerste keuringsbeurt: laat je wagen eerst nakijken in één van onze concessies. Boek je afspraak ruim voor je afspraak bij de autokeuring. Als er herstellingen moeten gebeuren, zetten we die meteen op de planning. Na ons nazicht en eventuele herstellingen is je auto helemaal keuring-proof en klaar voor weer een jaar zorgeloos rijplezier. Ga je je auto verkopen? Dan heb je ook een keuringsbewijs nodig. Wij checken je auto op alle punten zodat de keuring voor verkoop vlot verloopt.

Maak een afspraak

Aircocheck: geef allergieën geen kans

Is jouw wagen klaar voor de lente?

Geef allergieën geen kans en vermijd stof, pollen en slechte geuren. Met de Airco Cleaning laat je jouw gehele airconditioning systeem controleren, reinigen en ontsmetten vanaf € 59. Zonder allergische reacties zal je nog meer genieten van de zonnige dagen.

Boek je aircocheck

 

Aircocheck

Vakantie check-up

Tijdens deze vakantie check-up controleren we meer dan 20 specifieke punten van je voertuig. Van de controle op slijtage van schijven, remblokken, ruitenwissers tot het bandenprofiel en de bandenspanning. Om nog maar te zwijgen van de controle van vloeistoffen (remmen, koeling, ruitensproeier, olie), de controle van de verschillende lichten en richtingaanwijzers en de grondige check van je batterij. Inderdaad, een complete tour van je wagen vooraleer je en je familie aan een welverdiende vakantie begint. Vertrek met een gerust hart voor slechts € 39

Plan hier je airco cleaning of vakantie check-up 

Pechverhelping: jouw mobiliteit is onze prioriteit.

Ondanks onze inspanningen om je wagen zo goed mogelijk te onderhouden, is pech altijd mogelijk. Geniet van een mobiliteitsgarantie indien je wagen steeds werd hersteld via een erkende verdeler. Dag en nacht bescherming bij autopech in heel de Benelux.

  • Bijstand: 24/7 assistance vanaf je voordeur, zowel voor oude(re) als nieuwe wagens. 7 dagen op 7, de klok rond.
  • Vervangwagen voor een maximum duur van 5 dagen indien je wagen niet binnen de 3 uur kan worden hersteld.
  • We slepen je voertuig, zo nodig, naar de voor jou meest geschikte plek voor herstelling. We helpen je verder op weg of brengen je naar huis.
In geval van pech kan je Assistance bereiken op:

Mobiliteitsoplossingen op maat voor iedereen

1. Wachtruimte

wachtruimte_icoon

Wachten tijdens een onderhoud, een herstelling of het bijvullen van olie of AdBlue? Het kan! Elke showroom biedt een gezellige wachtruimte met Coffee Cornermagazines en gratis internet.

2. Business Space

businesscorner

Ter plaatse wachten, maar geen werktijd verliezen. Het kan in onze Business Space. Wij bieden gratis bureauruimte aan, voorzien van stroom en internet. Zo verliest u geen belangrijke tijd en kan je aan de slag met laptop en telefoon, terwijl wij ons over je wagen ontfermen.

3. Vervangwagen

vervangwagen

Al onze concessies bieden een ruim en gevarieerd wagenpark van vervangwagens aan. Indien je mobiel dient te blijven, is dit de perfecte oplossing. Voor professionelen hebben we zelfs een mogelijkheid tot gebruik van een Transporters of Crafters als vervangwagen.

4. Fiets of step

vervangfiets

Je woont vlakbij, hoeft je niet ver te verplaatsen of wil even de buurt verkennen? Wij bieden ook gratis (elektrische) fietsen en steps aan!

5. Shuttle Service

shuttle service

Met onze Shuttle Service bieden we klanten uit de directe omgeving de mogelijkheid om te genieten van een heen- en weerservice. Je wordt naar huis gebracht na binnen brengen van de wagen en we halen je weer op 's avonds om de wagen terug op te halen.

carwash

Carwash: instant spiegeleffect, gegarandeerd zonder schrammen!

Elke wasbeurt in de tunnelcarwash begint met een manuele voorwas. Daarna kies je een wasprogramma en rolt je auto door de wasinstallatie. Op het einde geven we de finishing touch: we drogen je auto manueel af en blinken de lak op. Bij ons mag je zeker zijn van een perfect resultaat, zonder schrammen of krassen!

Graag ook een interieurreiniging? Of wil je je auto laten polijsten, waxen of een keramische coating geven?

Vraag ernaar bij je dichtstbijzijnde concessie.

weCare: onderhoudsprogramma zonder zorgen.

Rijden zonder zorgen? Met onze dienst weCare zorgen wij dat je wagen in topconditie blijft. Zonder onverwachte factuur en zonder verrassingen. En dit op maat van jouw leven en jouw wagen.

De voordelen van weCare op een rijtje:

1. Kosten spreiden

Met weCare spreid je de onderhoudskosten van je wagen in een vast laag maandelijks bedrag. Zo betaal je nooit een grote factuur in één keer, ongeacht welk onderhoud, welke herstelling of vervanging door slijtage er is uitgevoerd.

2. Gemoedsrust

Onverwachte kosten en herstellingen worden volledig gedekt door de dienst weCare. Herstellingen hoef je zo nooit meer uit te stellen. Een factuur die even niet goed uitkomt? Niet met weCare!

3. Topconditie

Je reisgezel steeds in topconditie. Elke herstelling wordt uitgevoerd in onze eigen ateliers met originele merkonderdelen. Bovendien is dit een enorme meerwaarde bij herverkoop van je wagen!

4. Volledig op maat

Een weCare onderhoudscontract wordt niet zomaar opgesteld. Het is steeds op basis van je wagen en motorisatie, je aantal kilometers en de duurtijd die je zelf kiest. Een onderhoudscontract van weCare, zorgeloos rijden van 3 tot 8 jaar en tot max. 165.000 km voor particulieren en 300.000 km voor professionelen.

5. Bijstand

weCare bevat een uitgebreide technische bijstand in binnen- en buitenland. Het omvat een dekking voor kosten die niet door de standaard Mobiliteitsgarantie gedekt worden (ongeval, diefstal,..)

weCare onderhoudscontract