Kies je afbetalingsplan op maat

Je hoeft het aankoopbedrag van je nieuwe wagen niet in één keer op tafel te leggen. Kies voor een flexibele of vaste afbetaling, naargelang jouw autogebruik. Wil je onaangename verrassingen op uw onderhouds- of reparatiefacturen voorkomen? Kies dan voor een onderhoudscontract op maat zo kan je in alle gemoedsrust de baan op.  

Wat is de interessantste financiering en onderhoudsformule voor jou? Daar hoef je je hoofd niet over te breken. Onze Sales & Mobility Advisors stellen je graag een gepaste oplossing voor. Ontdek hieronder onze financiële formules.

Financiële oplossingen voor particulieren.

1. AutoCredit

Rij je maximum 20.000 km per jaar? Wil je vaker van wagen kunnen wisselen? Kies dan voor de AutoCredit, een gemakkelijke en flexibele financieringsformule. Je betaalt alleen voor het werkelijke gebruik van je auto, waardoor je elke maand een laag bedrag afbetaalt. Bij afloop van het contract heb je keuze of je de wagen verder wenst aan te kopen, wenst in te leveren of een nieuwe wagen te kiezen.

2. Personal Lease

Betaal een vast bedrag per maand en krijg 'à la carte' diensten die normaal voorbehouden zijn voor zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven. Je kiest zelf de duurtijd, de diensten en het aantal kilometers.

3. Klassieke Financiering

In plaats van het aankoopbedrag in één keer te betalen, betaal je elke maand een vast bedrag terug. Je kiest ook zelf het voorschotbedrag bij deze lening op afbetaling. Zo hou je je budget onder controle en kan je je terugbetalingen spreiden in de tijd.

financiering_particulier

Financiële oplossingen voor professionelen.

Bedrijfswagens kopen, een financiering aangaan of toch maar leasing of renting? Sommige bedrijven kijken vooral naar de kost van de verschillende formules, terwijl anderen meer aandacht hebben voor het comfort, waardoor ze weinig administratieve last hebben bij de opvolging van het wagenpark. Wij stellen je drie leaseformules en één financieringsformule voor, volledig aangepast aan het budget van jouw bedrijf en professionele situatie.

1. Verhuur Lange Termijn

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Met een Verhuur Lange Termijn, of een operationele leasing, huur je een bedrijfswagen die je na afloop van het contract terug inlevert. Dit kan met de diensten en services die jij wenst.

2. Financiële Leasing

Mobiliteit en gemoedsrust verzekerd! Met een Financiële Leasing huur je een bedrijfsvoertuig waaraan je interessante diensten op maat kan toevoegen én schrijf je je voertuig af op de balans van jouw bedrijf. Met een vooraf vastgelegde aankoopoptie tussen 3 en 15% van de catalogusprijs, beslis je zelf op het einde van het contract of je het voertuig wilt overnemen. Geniet van een brede waaier van diensten op maat voor een maximaal comfort!

3. Financiële Renting

Behoud je kredietcapaciteit! Met een Financiële Renting breng je het maandelijks bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast. Met een vooraf vastgelegde aankoopoptie tussen 16 en 20% van de catalogusprijs beslis je zelf op het einde van het contract of je het voertuig wilt overnemen. Geniet van een brede waaier van diensten op maat voor een maximaal comfort!

4. Klassieke Financiering

Wens je onmiddellijk eigenaar te worden? Met een Klassieke Financiering spreid je jouw terugbetalingen in de tijd.  Bovendien ken je onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen. Resultaat: de aankoop van een bedrijfsvoertuig weegt zo minder op je budget.

Auto Natie_Algemeen_handenschudden

weCare: onderhoudsprogramma zonder zorgen.

Rijden zonder zorgen? Met onze dienst weCare zorgen wij dat je wagen in topconditie blijft. Zonder onverwachte factuur en zonder verrassingen. En dit op maat van jouw leven en jouw wagen.

De voordelen van weCare op een rijtje:

1. Kosten spreiden

Met weCare spreid je de onderhoudskosten van je wagen in een vast laag maandelijks bedrag. Zo betaal je nooit een grote factuur in één keer, ongeacht welk onderhoud, welke herstelling of vervanging door slijtage er is uitgevoerd.

2. Gemoedsrust

Onverwachte kosten en herstellingen worden volledig gedekt door de dienst weCare. Herstellingen hoef je zo nooit meer uit te stellen. Een factuur die even niet goed uitkomt? Niet met weCare!

3. Volledig op maat

Een weCare onderhoudscontract wordt niet zomaar opgesteld. Het is steeds op basis van je wagen en motorisatie, je aantal kilometers en de duurtijd die je zelf kiest. Een onderhoudscontract van weCare, zorgeloos rijden van 3 tot 8 jaar en tot max. 165.000 km voor particulieren en 300.000 km voor professionelen.

4. Bijstand

weCare bevat een uitgebreide technische bijstand in binnen- en buitenland. Het omvat een dekking voor kosten die niet door de standaard Mobiliteitsgarantie gedekt worden (ongeval, diefstal,..)

weCare onderhoudscontract

Insurance. Wie kent jouw wagen het best?

Een verzekering van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen is op het lijf geschreven van je nieuwe wagen. Want wie dan wij zelf kent je wagen door en door? Dankzij alle diensten onder één dak, kunnen wij je steeds snel en correct verder helpen. Bij een schadegeval ben je er bovendien ook zeker van dat je wagen binnen onze eigen werkplaats en carrosserie wordt hersteld, steeds met originele onderdelen.

Onze Sales & Mobility Advisors vertellen je graag meer over de verschillende formules.

Stockwagens: Onmiddellijk beschikbare nieuwe wagens.

Je vorige wagen onverwacht buiten strijd? Je wil niet wachten op een nieuwe wagen? Dringend een nieuwe wagen nodig? Bekijk dan ons ruim aanbod stockwagens. Een stockwagen is een nieuwe stockwagen die onmiddellijk beschikbaar is. Onze Sales & Mobility Advisors geven je graag een overzicht van welke wagen het best bij jou past. Ontdek al onze stockwagens nu ook online!

T-Cross Life Business 1.0 TSI 81 kW (110 pk) 7 versnellingen DSG
Totaalprijs
€32.296,85
Aanbevolen catalogusprijs
€36.630,02
Bekijk details
Audi A5 Cabriolet Business Edition S line 35 TFSI  110(150) kW(pk) S tronic
Totaalprijs
€60.892,86
Aanbevolen catalogusprijs
€73.160,02
Bekijk details
New Ibiza FR 1.0 TSI 95pk (70kW) MANUEEL 5v Start/Stop
Totaalprijs
€26.586,83
Aanbevolen catalogusprijs
€30.939,99
Bekijk details

Tweedehandwagens: 100% veilig, betrouwbaar en kwalitatief. Voor minder geld.

Een kwaliteitslabel voor jonge tweedehandswagens? Het bestaat! Als je zónder kopzorgen een tweedehandswagen wil kopen, kom dan langs bij één van onze concessies, officiële verdelers van My Way en Audi Approved Plus.

Je kan immers zorgeloos vertrouwen op deze kwaliteitslabels van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen . Al onze jonge tweedehandswagens worden voor verkoop volledig nagekeken door ervaren mecaniciens. Zo sluiten we alle gebreken uit. Je betaalt altijd de juiste prijs en kan de auto meteen meenemen. Mét garantie en Car-Pass. Kortom, tweedehandswagens met meerdere garanties. Geleverd zoals een nieuwe wagen.

Volkswagen Taigo 1.0 TSI R-Line OPF DSG

Taigo

1.0 TSI R-Line OPF DSG
Benzine
7.570 km
81 kW (110 pk)
2022
Prijs (incl BTW)
€27.990,00
Bekijk details
MyWay logo 1 jaar garantie
Audi A4 AVANT 35 TFSI Business Edit. Competition S tr.

A4 AVANT

35 TFSI Business Edit. Competition S tr.
Benzine
12.500 km
110 kW (150 pk)
2022
Prijs (incl BTW)
€42.490,00
Bekijk details
MyWay logo 2 jaar garantie
SEAT ARONA 1.0 TSI FR DSG

ARONA

1.0 TSI FR DSG
Benzine
10 km
81 kW (110 pk)
2022
Prijs (incl BTW)
€24.990,00
Bekijk details
MyWay logo 1 jaar garantie

We helpen je graag op weg bij je autokeuze!

Kom langs in één van onze showrooms. Onze Sales & Mobility Advisors helpen je met veel plezier op weg. Met 12 concessies in de regio Antwerpen - Mechelen is er altijd een oplossing in je buurt.

Vind hier je dichtstbijzijnde concessie

Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, met minimum 15% voorschot.
Adverteerder: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 of BE 13 2100 0004 7239
Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Renting, en Personal Lease zijn producten die afgesloten zijn bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 – 3071 Kortenberg – Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058) en onder-agent van Allia Insurance Brokers NV (FSMA 11420A).
weCare is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. en een product van D'Ieteren n.v., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0403448140, FSMA 047196cA.
Insurance is een autoverzekering en een commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba - Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531, FSMA 0058. De duur van een Insurance-contract bedraagt 1 jaar en wordt na 1 jaar stilzwijgend vernieuwd. De Insurance-contracten zijn aan het Belgisch recht onderworpen.
Credit Protection & Job Protection zijn collectieve verzekeringscontracten onderhandeld met de maatschappij CARDIF Assurance Vie N.V.: vennootschap naar Frans recht - Maatschappelijke zetel: 1, Bd Haussmann te F-75009 PARIJS - erkend in België via zijn bijkantoor: 1424, Bergensesteenweg te B-1070 BRUSSEL - RPR Brussel KBO 0435.018.274 - verzekeringsmaatschappij erkend in België door de Nationale Bank van België onder het codenummer 979.waarvan Volkswagen D’Ieteren Finance N.V. (FSMA 109705 A) een verbonden agent is. Deze verzekering kan onderschreven worden bij verschillende maatschappijen.