Een nauwkeurige herstelling vraagt tijd, zelfs bij doorwinterde vakmannen. Om zeker te zijn dat je auto veilig en voor een lange tijd hersteld is, doen we niet aan haastwerk. Maar je wil natuurlijk niet dagenlang van je vrijheid beroofd worden. We snappen dat je naar het werk moet, de kinderen van school moet afhalen en boodschappen doen. Daarom bieden we je comfortabele mobiliteitsoplossingen aan.

Een tip? Vraag je mobiliteitsoplossing aan wanneer je je afspraak maakt.

Maak een afspraak voor een onderhoud of herstelling  

 

Onze mobiliteitsoplossingen op een rij:

1. Wachtruimte

wachtruimte_icoon

Wachten tijdens een onderhoud, een herstelling of het bijvullen van olie of AdBlue? Het kan! Elke showroom biedt een gezellige wachtruimte met Coffee Corner, magazines en gratis internet.

2. Business Space

businesscorner

Ter plaatse wachten, maar geen werktijd verliezen. Het kan in onze Business Space. Wij bieden gratis bureauruimte aan, voorzien van stroom en internet. Zo verliest u geen belangrijke tijd en kan je aan de slag met laptop en telefoon, terwijl wij ons over je wagen ontfermen.

3. Vervangwagen

vervangwagen

Al onze concessies bieden een ruim en gevarieerd wagenpark van vervangwagens aan. Indien je mobiel dient te blijven, is dit de perfecte oplossing. Voor professionelen hebben we zelfs een mogelijkheid tot gebruik van een Transporters of Crafters als vervangwagen.

4. Fiets of step

vervangfiets

Je woont vlakbij, hoeft je niet ver te verplaatsen of wil even de buurt verkennen? Wij bieden ook gratis (elektrische) fietsen en steps aan! 

5. Shuttle Service

shuttle service

Met onze Shuttle Service bieden we klanten uit de directe omgeving de mogelijkheid om te genieten van een heen- en weerservice. Je wordt naar huis gebracht na binnen brengen van de wagen en we halen je weer op 's avonds om de wagen terug op te halen.
Shuttle service is op aanvraag bij de concessie.