Nieuwe naam

De 12 concessies van regio Antwerpen-Mechelen gaan sinds begin 2021 verder onder een nieuwe naam: Auto Natie Group. Auto Natie Group bestaat uit 12 trotse leden ofwel afzonderlijke verdelers waar je als particulier of professionele klant terecht kan. Auto Natie Group is onderdeel van de Sopadis Auto Group, dat op zijn beurt deel uitmaakt van de D'Ieteren Groep. 

In een snel evoluerende sector vol maatschappelijke uitdagingen willen wij jou een duidelijk overzicht blijven bieden. Door écht tijd voor je te maken, zoeken we samen naar de beste oplossing in elke situatie. Zowel voor advies, technische hulp of financiële oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres. En door de krachten te bundelen, doen we dat vanaf nu nóg efficiënter.

Sinds september 2021 gaan onze 12 vestigingen door het leven als Auto Natie + de locatie. Het woord 'Group' maakt dus telkens plaats voor de stad of gemeente van de vestiging.  

Ontdek onze verdelers

 

Laat je gidsen door Auto Natie Group

Tijden evolueren en onze samenleving verandert. Ook onze sector is voortdurend in beweging en past zich even snel aan. Het is dan ook niet vanzelfsprekend om continu op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Daarnaast is er nog nooit zoveel keuze geweest (zélfs als je een autofan bent of vooral als je een autofan bent?). Elk jaar worden nieuwe, innovatieve modellen op de markt gebracht. Denk maar aan volledig elektrische voertuigen: wat 20 jaar geleden ondenkbaar leek, is nu werkelijkheid geworden. Gisteren was 'diesel of benzine' nog het vraagstuk. Vandaag doen we daar ook CNG, elektriciteit en hybride oplossingen bij. 
Daarom staan onze verdelers voor jou klaar om je te adviseren met de juiste kennis van zaken. We zijn er voor jou wanneer je een (bedrijfs)wagen wil kopen én daar een woordje uitleg bij wil. Of dat nu gaat over configuraties, onderhoud of financiering. Onze adviseurs geven jou 100% eerlijk advies. Samen met jou vinden we de geschikte oplossing.

… ook als professionele klant (ben je aan het juiste adres)
Ook in het bedrijfsleven evolueert de fiscaliteit van het wagenpark. Ben je als bedrijf op zoek naar een one-stop-shop? Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden we een overkoepelende dienst aan: Auto Natie Group Fleet & Business. Wij begeleiden jou van A tot Z en bewijzen hoe Total Cost of Ownership, ook op een eenvoudige manier, het absolute verschil kan maken in het beheer van je wagenpark. 

We gidsen je door de eeuwig evoluerende autowereld aan de hand van 4 stabiele pijlers:

Geloofwaardigheid

Onze experten geven eerlijk onderbouwd advies. We zijn een erkende betrouwbare partner die enkel aanvaardbare voorstellen biedt aan haar klanten. 

Inzet

We behandelen je auto alsof het de onze is. Onze mensen zijn experts die opstaan en gaan slapen met automotive. Elke dag steken zij voor jou de handen uit de mouwen.

Doorzicht

We houden onze kennis van de markt up-to-date, luisteren actief naar je wensen en leggen alles uit tot je het helemaal begrijpt.

Simpel

Klant zijn of worden bij Auto Natie Group draait om eenvoud. We maken het iedereen zo makkelijk mogelijk en streven naar efficiëntie.

Foto 1 / 1