Volkswagen
  • 100% SUV100% elektrisch: De ID.4 is de eerste zuiver elektrische SUV van Volkswagen en de eerste elektrische wereldauto van het merk. 
  • Twee special editions: de ID.4 1ST  en de ID.4 1ST Max. Deze rijk uitgeruste modellen herken je aan de typische 1ST badges en Play & Pauze pedalen.
  • Slimme verlichting: De interactieve IQ.LIGHT-koplampen weten precies welke verlichting je nodig hebt. Zo heb je in elke situatie het beste zicht. Je koplampen passen zich namelijk automatisch aan op basis van je tegenliggers, de weg waarop je rijdt en je snelheid.
  • Veelzijdige allrounder: De grote velgen tonen het sportief-robuuste karakter van de wagen. Dakrails en een trekhaak zijn bij beide special editions standaard, de ID.4 1ST krijgt zelfs het glazen panoramadak en de elektrische kofferklep mee.
  • Kracht van elektrisch: Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Echt niet. Optrekken gaat razendsnel. En heeft een ruime actieradius van 501 km. 
  • Meer ruimte: De architectuur van de ID.4 leidt tot een lange wielbasis en maakt het interieur zo ruim als een conventionele SUV uit een hoger segment met ook op de achterbank opmerkelijk veel beenruimte.
  • Kijk vooruit met de ID.4: Met het Augmented Reality Head-up Display hoef je je ogen niet meer van de weg te houden. Al je rij-informatie zoals snelheid en navigatie wordt in de voorruit geprojecteerd. Zo is het altijd perfect in je gezichtsveld te zien. Handig en veilig. 
  • De ID.4 luistert naar je: De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Je favoriete nummer harder zetten? Of je baas bellen? Eenvoudig met je stem te besturen. En met het Touch-Display van 30,5 centimeter en de digitale diensten van We Connect luister je naar al je podcasts en playlists.
  • Duurzame elektromobiliteit voor iedereen: De elektrische campagne van Volkswagen voert het tempo verder op. De ID.4 wordt in de fabriek van Zwickau CO2-neutraal geproduceerd. Rond de ID.-modellen ontstaat een heel ecosysteem van duurzame mobiliteit.

Wens je meer informatie, een offerte of een testrit? 

Wij helpen je graag verder op weg!

 
Ik wens
Ik ben een
Een automaat of handgeschakelde wagen?

Ontdek je dichtstbijzijnde Volkswagen-concessie

Auto Natie Antwerpen Volkswagen

Groenendaallaan 397, 2030 Antwerpen 3

Auto Natie Kalmthout Volkswagen

Brasschaatsteenweg 60, 2920 Kalmthout

Auto Natie Kapellen Volkswagen

Antwerpsesteenweg 346, 2950 Kapellen (Antwerpen)

Auto Natie Mechelen Volkswagen

Gentsesteenweg 115, 2800 Mechelen

Auto Natie Puurs Volkswagen

De Buisseretlaan 51, 2870 Breendonk

Auto Natie Waasland Volkswagen

Westpoort 1, 2070 Zwijndrecht

Auto Natie Wommelgem Volkswagen - Service

Herentalsebaan 495b, 2160 Wommelgem
Enkel onderhoud en services
Foto 1 / 1