Audi

“The future is electric”: Puur rijden. 100% elektrisch en 100% Audi.
De nieuwe Audi e-tron Sportback

Stijlvol van buiten. Luxe en comfort vanbinnen. De daklijn in coupéstijl benadrukt het sportieve karakter van de nieuwe Audi e-tron Sportback terwijl de dynamische Sportback-lijn progressieve passie uitstraalt. Het interieur van de auto is uitgesproken elegant en kan worden uitgerust met het optionele Audi Design Selection interieurpack

Sportieve elegantie. Ontworpen voor alle designliefhebbers: de nieuwe puur elektrische Audi e-tron Sportback blinkt uit door zijn sportieve elegantie. De atletische designelementen op de deurdrempels maken de lage inbouwpositie van de batterij zichtbaar en creëren een optisch zwaartepunt. Gespierde schouderlijnen, grote wielen en opvallende wielkasten benadrukken het zelfverzekerde uiterlijk. De perfect ontworpen lijnen resulteren in een spannende symbiose van sierlijkheid en sportiviteit.

Vooruitgang met een visie. De Audi e-tron Sportback is uitgerust met tal van innovatieve technologieën:  de Audi virtual cockpit, een volledig digitaal combi-instrument in full HD-resolutie geeft informatie weer tijdens het rijden, optionele virtuele buitenspiegels die de beelden van een klein cameraatje in de auto projecteren, Audi connect Navigation & Infotainment, de MMI touch response en de voor e-tron specifieke connect Services maken het rijden nog aangenamer, veelzijdiger en veiliger.

Onbelemmerd rijden. Makkelijk en tot 80% herladen in 30 minuten. Met een rijbereik tot 446 kilometer is de nieuwe volledig elektrische Audi e-tron Sportback perfect voor al wie vandaag meer wil. Het grote rijbereik is te danken aan het coupé-achtige design en de daaruit voortvloeiende verbeterde aerodynamica, de 95 kWh hoogspanningsaccu en het innovatieve recuperatiesysteem. Bij meer dan 90% van alle vertragingen recupereert de Audi e-tron Sportback alleen al via zijn elektromotor energie en benut hij zo zijn maximale recuperatievermogen. Wat u ook wilt bereiken, deze elektrische wagen van Audi is de ideale reisgezel.

Wens je meer informatie, een offerte of een testrit? 
Wij helpen je graag verder op weg!

Ik wens
Ik ben een
Een automaat of handgeschakelde wagen?
Audi Lifestyle
Audi Lifestyle people
Audi Lifestyle

Ontdek je dichtstbijzijnde AUDI-concessie

Auto Natie Antwerpen Audi

Groenendaallaan 397, 2030 Antwerpen 3

Auto Natie Bornem Audi

Lodderstraat 17, 2880 Bornem

Auto Natie Kapellen Audi

Antwerpsesteenweg 340, 2950 Kapellen (Antwerpen)

Auto Natie Kontich Audi

Groeningenlei 115, 2550 Kontich

Auto Natie Loenhout Audi

Wuustwezelseweg 135, 2990 Loenhout
Enkel onderhoud en services

Auto Natie Mechelen Audi

Gentsesteenweg 115, 2800 Mechelen

Auto Natie Waasland Audi Service

Westpoort 1, 2070 Zwijndrecht
Enkel onderhoud en services
Foto 1 / 1