The future is now. Met onder andere de nieuwe 100% elektrische VW ID.3 en de grotere VW ID.4 geeft Volkswagen een duidelijke boodschap aan de fleetwereld. De pijlsnel stijgende tendens toont aan dat de vraag naar elektrische wagens in de toekomst enkel nog groter zal worden.
 
Dat hebben ook de andere merken binnen de VAG Groep begrepen. Zo lanceert Audi binnenkort twee extra elektrische voertuigen. Hun sportgamma wordt uitgebreid met de E-tron GT, een prestatiegerichte vierdeurs coupé, en de de Q4 E-tron, het kleinere broertje van de E-tron Quattro. 

Met de El Born, gebaseerd op de Volkswagen ID.3, en de Enyaq, een volledig elektrische SUV,  worden ook de sportgamma’s van Seat en Skoda binnenkort uitgebreid.

VAG Groep beschikt naast de elektrische modellen ook over een groot gamma plug-in hybrides. De Volkswagen Passat GTE, de Skoda Superb iV en de Audi’s Q5, A6 en A7 Sportback TFSIe werden dit jaar al aangevuld met de Audi A3 Sportback, de Volkswagen Golf, de Skoda Octavia en de Seat Leon. Daarnaast worden eind dit jaar de Volkswagen Tiguan, Arteon en Arteon Shooting Brake, de Audi Q3 en Q3 Sportback, de Cupra Formentor en de nieuwe Audi Q5 nog op de markt gebracht. Er is een hybride voor iedereen! 
 
Met deze vooruitzichten in het vizier streeft de Volkswagen-groep naar een aanbod dat perfect aansluit op de doelstelling van de nieuwe regering; een groenere vloot.

De combinatie van de maximale fiscale aftrekbaarheid, de sterke restwaardes binnen het Low Emmission Vehicles Fleetportfolio en de Total Cost of Ownership zal zorgen voor een onmiskenbare groene shift in de wagenparken.
 

Contacteer ons over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf

Meer info

Foto 1 / 1